Trike kopen

Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen  Uitmuntende kwaliteit Uitgebreide showroom

Heeft u interesse om een trike motor te kopen? Waar veel mensen zich niet van bewust zijn is dat het rijden op een trike al mag met rijbewijs B. Het is daardoor gemakkelijk voor iedereen die zijn autorijbewijs heeft om kennis te maken met al het moois dat motorrijden te bieden. Tevens zijn trikes altijd een eyecatcher op de weg zullen andere verkeersgebruikers kunnen genieten van uw verschijning op de weg. Bij H.D. Service Venlo zijn wij al meer 25 jaar dé specialis uit de regio op het gebied van trikes en zijn we officiële dealer van Rewaco trikes.

Wat voor trike motor kan ik kopen bij de expert?


+31(0)77 387 0509 Bezoek onze showroom!

Alvorens u besluit een trike motor te kopen is het belangrijk dat u uw wensen goed op een rijtje zet. Een voorbeeld van een wens is hoeveel mensen u mee wilt nemen. Als u gewend bent in een auto te rijden, dan zal het even wennen zijn op een 2-persoonstrike. Gelukkig kunt u bij ons ook een 3-persoonstrike kopen met welke u wel twee personen kunt vervoeren. Buiten een ander aantal personen vervoeren dan met de auto, heeft een trike motor natuurlijk ook geen dak. Daarom wordt hij vaak gebruikt om op zonnige zondagen en in de vakantie lekker mee te cruisen. Er zijn ook mensen die zo dapper zijn om elke dag trike te rijden, de keuze is aan u.

Neem contact op voor een proefrit

Is uw motor helemaal warmgedraaid en wilt u maar al te graag een proefrit maken voordat u een trike motor gaat kopen? Dan helpen wij van H.D Service Venlo u graag verder. U vraagt eenvoudig een proefrit aan door te +31(0)77 387 0509 of te bellen naar +31(0)77 387 0509.

Relevante pagina's:

Trike te huur | Trike verhuur brabant | Verhuur trikes limburg