Rewaco trikes te koop

  • Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Uitgebreide showroom

Rewaco trikes van de Duitse fabrikant zijn op vele plekken in meerdere landen te koop. Ze blinken uit door hun kwaliteit, design en hoge aanpasbaarheid. Zo zet Rewaco zich hard in om trikes te realiseren die mensen voor mensen met fysieke beperkingen ook te koop zijn. Omdat dat een erg mooi doel is en de producten van Rewaco zich bewezen hebben, zijn wij officiële dealer van het merk geworden. Bij H.D. Service Venlo is het naast het kopen van trikes ook mogelijk om een exemplaar te huren.

Bekijk nu wat voor Rewaco trikes er bij de expert te koop staan

Bij H.D. Service Venlo hebben wij altijd de nieuwste modellen Rewaco trikes te koopt staan. Als trotse officiële dealer in Nederland, is dat uiteraard een vereiste. Er zijn meerdere soorten modellen en er bestaat zelf een 3-zitstrike waarop u met nog een persoon kunt genieten van al het moois dat motorrijden te bieden. In onze winkel en showroom bieden wij klanten ook de volgende diensten aan:

Kies uw model en vraag een proefrit aan

Kijkt u ook regelmatig welke Rewaco trikes er bij ons te koop staan? Wij helpen u graag met vragen en verdere informatie wanneer u contact opneemt. Dit doet u eenvoudig door te mailen of te bellen naar +31(0)77 387 0509.