Trike te huur

Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen

Uitmuntende kwaliteit

Uitgebreide showroom


Bent u zoekende naar een plek waar een trike te huur wordt aangeboden? Dan kunt u nu stopen met zoeken! H.D. Service Venlo is al meer dan 25 jaar een begrip in de regio op het gebied van motoren. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor het onderhouden, ombouwen en kopen van uw motor. Daarnaast heb wij zaken als een motor, trike en helm te huur.

Waar vind ik een goede trike te huur?

 
Bij H.D. Service Venlo bieden wij al jarenlang perfect onderhouden, veilige trikes te huur aan. Zo kunnen mensen die niet of nauwelijks bekend zijn met het motorrijden een goede indruk krijgen van wat het inhoudt. Wat velen bijvoorbeeld niet weten is dat een trike ook legaal te besturen is wanneer u alleen over rijbewijs B beschikt. Wanneer de trike die wij te huur aanbieden dient u wel een helm te dragen.

 

Rij weg uit onze showroom op de motor van uw dromen

Weet u al waar u heen wilt rijden op de trike en voor hoeveel dagen u de motor wilt huren? Wij bieden hem te huur aan. Bekijk alvast onze huurprijzen. Plan vandaag nog een afspraak uw exemplaar te reserveren.mail. of bel ons op +31(0)77 387 0509.

Relevante pagina's:

Trike verhuur brabant | Verhuur trikes limburg | Fat bob te koop