Harley specialist

  • Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Uitgebreide showroom

Geniet u ook zo van het toeren op een Harley, maar heeft u geen budget voor een motor van de specialist? H.D. Service Venlo heeft een oplossing! Huur een schitterende motor en toer een dag, weekend of week lang rond op een motor uit uw dromen! U huurt een schitterende Indian of Trike voor een gunstige prijs en betaalt een borg die u bij inlevering van de motor weer terugkrijgt.

Huur de nieuwste modellen van verschillende motormerken bij de Harley specialist

Wanneer u een motor huurt, is het natuurlijk het leukst als u kunt rondtoeren op de nieuwste modellen. Daarom hebben wij de nieuwste modellen te huur:

  • Indian Scout
  • Indian Chieftain
  • Rewaco RF-1 Trike

Onze huurmotoren zijn te huur voor een dag (zowel doordeweeks als in het weekend), voor een heel weekend, een lang weekend of een hele week. Kom langs in onze showroom om alle verhuurmodellen van de Harley specialist te bekijken.

Een ruim aanbod aan schitterende occasions

Wilt u een Harley van een specialist aanschaffen met een gering budget? Bekijk dan ons ruime aanbod aan occasions. Deze zijn altijd van goede kwaliteit. Er zijn niet alleen tweewielers te koop, maar ook voor mooie trikes zit u bij ons goed. In onze moderne showroom vindt u tweedehands motoren van merken als Harley-Davidson, Rewaco en Indian.

Een actueel overzicht van onze occasions? Kom langs in onze showroom

Ons aanbod aan schitterende occasions is steeds wisselend. Wilt u een actueel overzicht van de occasions die er op dit moment in onze showroom staan? Kom gerust langs! Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen op +31(0)77 387 0509 of ons een e-mail sturen.