Harley reparatie

  • Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Uitgebreide showroom

Is uw Harley kapot en wilt u daarom een reparatie uit laten voeren? Dan zit u helemaal goed bij ons. H.D. Service Venlo beschikt namelijk over een ruime werkplaats waar op professionele wijze aan uw motor gewerkt wordt. Wij lossen het probleem op en zorgen dat u weer snel kunt rijden op uw motor.

U kunt u Harly brengen voor elk type reparatie

In onze werkplaats in Venlo staan vier motorheftafels waarop een reparatie aan uw Harley uitgevoerd kan worden. Op onze motorheftafels worden werkzaamheden verricht als kleine en grote reparaties, motoren customizen. Een reparatie aan uw Harley is dus geen enkel probleem voor ons! Voor werkzaamheden aan trikes hebben we een autobrug staan. Hierdoor is het gemakkelijk om bij de motor te werken zonder dat de carrosserie eraf moet. Deze hefbrug is speciaal voor trikes gemaakt en heeft om die reden drie oprijplaten. In onze werkplaats kunt u terecht voor:

Tevens hebben wij een testbank in de werkplaats. Wanneer de motor een tijd op de loopbank heeft gereden, krijgen we een grafiek waarin we kunnen zien hoe we de motor beter af kunnen stellen. Hiermee lezen we storingen uit, om ze vervolgens op te lossen.

Maak een afspraak bij onze werkplaats

Ongeacht of u een nieuwe of tweedehands Harley heeft, wij voeren graag een reparatie aan uw motor uit. Bij hoge kosten tijdens de reparatie, bellen we u altijd tijdig op om overleg te plegen. Hierdoor krijgt u nooit een onverwachte hoge rekening na afloop. Wilt u een afspraak maken voor een reparatie bij dé Harley specialist in het zuiden van Nederland? Neem dan contact met ons op via +31(0)77 387 0509 of info@hdservicevenlo.nl.