Rewaco Belgie

  • Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Uitgebreide showroom

Bent u op zoek naar een officiële Rewaco dealer vlakbij België met verstand van zaken en de nieuwste modellen? Dan kunt u bij ons bij uitstek terecht voor een proefrit, om een trike te huren of om te laten bouwen. H.D Service Venlo, op ongeveer 90 minuten rijden van Hasselt, staat in de regio en wijde omtrek bekend als een zeer goede Rewaco op rijafstand van België.

De Rewaco dealer op rijafstand van België ontvangt u graag

In België is nog geen Rewaco dealer te vinden, maar gelukkig is H.D. Service Venlo in Nederland goed bereikbaar vanuit België met de auto. Rewaco maakt trikes die zeer degelijk, modern en gebruiksvriendelijk zijn. Zijn blinken nog eens extra uit wegens het feit dat ze trikes aanpassen voor mensen die fysiek beperkt zijn. Zo kan iedereen genieten van ‘the open road’. Als Rewaco dealer dicht bij België ontvangen wij u graag in onze mooie, veelzijdige vestiging waar u onder andere terecht kunt voor:

Ontdek wat wij u kunnen bieden

Als de dichtstbijzijnde Rewaco dealer bij België zijn bij van H.D. Service Venlo u graag van dienst. Maak vandaag nog een afspraak voor huren van een trike of het maken van een proefrit. Dit doet u door te mailen of te bellen naar +31(0)77 387 0509.