Chieftain®

  • Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Uitgebreide showroom

Wanneer u de Indian Chieftain motor wilt aanschaffen, geniet u van diverse voordelen. Het is de eerste Indian motor met een harde kuip, harde zadeltassen en ongekend nieuwe comfortuitrustingen. Deze motor heeft een blok van 1811 cc. Ook heeft deze motor ABS, waardoor u gecontroleerd tot stilstand komt – dit is eenvoudig af te stellen. Tevens is deze motor uitgerust met cruise control. De Indian Chieftain is een echte cruiser en is standaard uitgerust met een windscherm en buddyseat. Tevens heeft de motor twee harde zijtassen. 

De Indian Chieftain is in verschillende kleuren leverbaar

De Indian Chieftain heeft een keyless slot. Zodoende start u de motor met een druk op de knop en hoeft u de sleutel niet meer uit uw broekzak te halen. Tevens heeft deze motor een geïntegreerd audiosysteem dat bestaat uit twee speakers. Deze heeft ook Bluetooth waardoor u met uw telefoon muziek afspeelt. Deze Indian Chieftain is bij H.D. Service Venlo, dé Indian dealer van Zuid-Nederland, leverbaar in de volgende kleuren: zwart, grijs, rood en grijs/zwart. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid accessoires toe te voegen, zodat de motor helemaal naar uw wens wordt gecustomized voor u.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u graag de Indian Chieftain aanschaffen? Of heeft u interesse in andere Indian motoren, bijvoorbeeld de Indian Chief of de Indian Dark Horse? Dan zit u helemaal goed bij H.D. Service Venlo. Benader ons als u een proefrit wilt maken of voor verdere informatie. U bereikt ons via +31(0)77 387 0509 of info@hdservicevenlo.nl. Tevens is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.