Indian Dark Horse

  • Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Uitgebreide showroom

De Indian Dark Horse is een van de stoerste motoren op de markt. Het is een motor die is uitgerust met cruise control en ABS, waardoor u optimaal comfort ervaart als u erop rijdt. Bij H.D. Service Venlo vindt u de Indian Dark Horse en vele andere Indian motoren. Wij zijn namelijk een officiële Indian dealer en voorzien u daarom enkel van de allerbeste motoren.

Met de Indian Dark Horse bent u een opvallende verschijning op de weg

De Indian Dark Horse is – zoals de naam al zegt – een motor die helemaal zwart is. Het is een opvallende motor die ook nog eens erg lekker rijdt. U heeft de mogelijkheid om dit zelf uit te testen, want u bent altijd welkom bij onze motorzaak in Venlo voor een proefrit. Op die manier test u gelijk uit wat u allemaal met de motor kunt. Merkt u dat bepaalde accessoires gewenst zijn op de motor? Dan laat u deze customizen door onze vakmensen. Zo weet u zeker dat uw Indian Dark Horse aan al uw wensen voldoet.

Bezoek onze showroom voor advies op maat

Kom langs bij onze showroom in Venlo en ontdek de Indian Dark Horse tijdens een proefrit. Wilt u meer weten over deze motor voordat u hem aanschaft? Dan ontvangt u van ons advies op maat. Heeft u verder nog vragen over ons assortiment, bijvoorbeeld over de Indian Scout motor of onze Excalibur trailers? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)77 387 0509 of info@hdservicevenlo.nl.