Indian Chief

  • Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Uitgebreide showroom

Bij H.D. Service Venlo kunt u uitstekend terecht als u een Indian Chief wilt kopen. Wij verkopen de motoren van Indian vanuit onze showroom in Venlo en voorzien u van deskundig advies op maat. Ook bieden wij de mogelijkheid om een proefrit te maken op de motor die u op het oog heeft. Wanneer komt u bij ons langs?

De Indian Chief is een fraaie, klassieke motor

Al meer dan 115 jaar staat Indian Motorcycles voor de ultieme stijl, prestatie en power. Als erkende Indian dealer behoort de Indian Chief of de Indian Scout motor tot ons ruime aanbod. De Indian Chief heeft een klassieke body met alle essentiële kenmerken. Deze motor beschikt allereerst over de power van de legendarische Thunder Stroke 111 V-Twin engine. Verder is de motor voorzien van cruise control, een gechroomde dubbele uitlaat en een ABS-remsysteem. Kortom, deze motor heeft alles voor een onvergetelijke rit! De engine is voorzien van 1811 cc en heeft een koppel van 161.6 NM. De Indian Chief heeft een licht aluminium frame dat zorgt voor uitstekende lage-snelheid-handling en hoge-snelheid-zelfvertrouwen.

Schakel ons in voor deskundig advies

Ziet u uzelf al op de Indian Chief zitten en wilt u deze motor aanschaffen? Of heeft u toch interesse in een ander type motor, bijvoorbeeld een Indian Chieftain? Dan kunt u deze bij ons kopen of huren bij onze showroom in Venlo. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies van onze specialisten ontvangen? Bel dan naar +31(0)77 387 0509 of stuur een e-mail naar info@hdservicevenlo.nl.