Indian dealer Nederland

Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen

Uitmuntende kwaliteit

Uitgebreide showroom


H.D. Service Venlo is de gespecialiseerde Indian dealer in Zuid Nederland. In onze ruime showroom vindt u de nieuwste modellen als de Indian Scout Sixty, De Chief Dark Horse en de Indian Roadmaster Classic. Een aantal van de Indian modellen zijn aan te passen aan uw eigen wensen. Zo kiest u de mooiste accessoires, zoals een windscherm, kofferset of rugsteun. Ook kunt u kiezen voor een open uitlaatsysteem, een breed stuur of verlengde voetsteunen. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.

De vele mogelijkheden van dé Indian dealer van Zuid-Nederland

 
Zou u graag zo’n prachtige Indian willen rijden, maar laat uw portemonnee dit helaas niet toe? Geen nood! Wij bieden alsnog enkele mogelijkheden voor u. Wat dacht u ervan om een Indian of andere motor te huren bij een gespecialiseerde Indian dealer in het zuiden van Nederland? Dit kan voor een dag, (lang) weekend of week. Denkt u: “Ik wil tóch altijd op zo’n prachtige motor kunnen rijden”? Wellicht is dit ook voor u mogelijk dankzij onze occasions. In het ruime aanbod van de gespecialiseerde Indian dealer van Zuid-Nederland vindt u ook een aantal modellen van het prestigieuze merk Indian voor een gunstige prijs.

Maak een keuze uit onze grote collectie occasions

Wij hebben als motorspeciaalzaak in de regio Venlo een grote collectie occasions. U heeft een ruime keuze uit occasions van toonaangevende merken als Harley-Davidson en van verschillende typen zoals de Fat Bob, die ook regelmatig te koop wordt aangeboden in onze moderne showroom. De collectie occasions wisselt steeds, zodat de kans groot is dat u de motor van uw dromen tegenkomt in onze showroom, voor een aantrekkelijke prijs.

Neem contact op of kom langs voor een compleet overzicht van het actuele aanbod

Logischerwijs is ons aanbod van occasions steeds wisselend. Kom voor een actueel overzicht van onze occasions van Indian en andere merken langs bij de gespecialiseerde Indian dealer in het zuiden van Nederland. Natuurlijk mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen. U bereikt ons op +31(0)77 387 0509.

Relevante pagina's:

Indian motor kopen | Indian motorcycles nederland | Indian scout motor