Excalibur trailer

  • Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Uitgebreide showroom

Een Excalibur trailer biedt u de mogelijkheid om uw motor op veilige wijze te transporteren. H.D. Service Venlo is gespecialiseerd in motoren van uitstekende kwaliteit. Wij weten als geen ander dat ook het vervoer van uw motor op de juiste manier geregeld wordt. Een Excalibur trailer biedt u daarom een hoop gemak. Ontdek de voordelen van dit type trailer.

Transporteer uw motor of trike veilig met een Excalibur trailer

Wanneer u voor een van onze trailers kiest, beschikt u over een stabiel vervoersmiddel om achter uw auto te hangen. Zeker als u een Excalibur trailer aanschaft, bent u voorzien van een stijlvolle aanhanger voor uw motor. Bij onze motorzaak heeft u de keuze uit de Excalibur S1, S2 en S2 Transform. Wilt u een Indian Chief of een Harley Fatboy vervoeren? Het is geen enkel probleem met onze trailers.

Informeer naar de mogelijkheden

Kom gerust naar onze motorzaak in Venlo om de Excalibur trailers te bekijken. Hier geven wij u desgewenst advies op maat over onze trailers. Heeft u interesse in onze andere diensten, bijvoorbeeld in de huur van een motor of het uit laten voeren van een onderhoudsbeurt voor uw Harley-Davidson? Informeer dan naar de mogelijkheden via +31(0)77 387 0509 of info@hdservicevenlo.nl.