Fat bob te koop

  • Uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands modellen
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Uitgebreide showroom

Veel motorliefhebbers dromen ervan: een schitterende Harley-Davidson Fat Bob, te koop voor een goede prijs. Maar waar vindt u de motor van uw dromen? Kom eens langs in de showroom van H.D. Service Venlo, waar een groot aanbod aan Fat Bob motoren, maar ook mooie andere motoren te koop aangeboden worden.

Verschillende typen motoren, waaronder de Fat Bob te koop

Als specialist in de regio Noord-Limburg zijn er behalve de Fat Bob nog vele andere typen motoren te koop, zowel nieuw als tweedehands. Kiest u voor een mooie Indian Motorcycle of misschien wel voor een prachtige trike? Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van motoren. Doet u regelmatig mee aan wedstrijden, waarvoor u uw motor naar de wedstrijdlocatie moet vervoeren? Kies dan uit onze ruime collectie trailers. Zo komt u goed voorbereid en uitgerust op de wedstrijdlocatie aan.

Maak een keuze uit onze grote collectie occasions

Wij hebben als motorspeciaalzaak in de regio Venlo een grote collectie occasions. U heeft een ruime keuze uit occasions van toonaangevende merken als Harley-Davidson en van verschillende typen zoals de Fat Bob, die ook regelmatig te koop wordt aangeboden in onze moderne showroom. De collectie occasions wisselt steeds, zodat de kans groot is dat u de motor van uw dromen tegenkomt in onze showroom, voor een aantrekkelijke prijs.

Rij weg uit onze showroom op de motor van uw dromen

Kom eens langs in onze showroom en bekijk onze uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands motoren. Al onze motoren zijn van uitmuntende kwaliteit. Zo rijdt u weg op de motor van uw dromen. Heeft u nog vragen? Bel +31(0)77 387 0509 of stuur ons een e-mail.