Chief Classic®

De  Indian Chief  Classic is alles wat een Indian Motorcycle  was en altijd zou moeten zijn. Het is een gebeeldhouwde, krachtige cruiser, gebouwd met de pure elementen van de Indian stijl, vormgegeven rond de innovatie van morgen. Deze Indian Chief Classic heeft een blok van 1811 cc. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens is deze motor uitgerust met cruise control.
 
Bijna alle onderdelen die verchroomd kunnen worden zijn verchroomd aan deze motor. De Indian Classic is geheel naar eigen wensen aan te passen. Zodoende kun je kiezen voor een comfortabele cruiser met een windscherm, kofferset, buddyseat of rugsteun etc. Tevens kun je ook kiezen voor een sportieve cruiser met open uitlaatsysteem (Europees gekeurd), breed stuur, verlengde voetsteunen etc. Indian Chief Classic is alleen in het wit leverbaar. In overleg met ons kunnen we altijd de motor in een andere kleur spuiten.
 
Deze Indian Chief Classic staat bij ons in de showroom. Neem contact met ons op voor een proefrit of verdere informatie.


Prijs vanaf: € 26.690,00