Indian Roadmaster Elite

De Indian Roadmaster Elite is gebouwd voor pure luxe in Amerikaanse stijl. Deze Indian Roadmaster Elite heeft een blok van 1811 cc. Ook heeft deze motor ABS, hierdoor kun je gecontroleerd tot stilstand komen (deze is eenvoudig af te stellen). Tevens is deze motor uitgerust met cruise control. De Indian Roadmaster Elite is een echte cruiser en is standaard uitgerust met een elektrisch verstelbaar windscherm en buddyseat. Tevens heeft deze motor 2 harde zijtassen en een topkoffer die op afstand af te sluiten zijn. Deze motor straalt een en al luxe uit. Zodoende heeft deze motor ook verwarmde handvaten en verwarmd zadel.

De Indian Roadmaster heeft een sleutel loos slot. Zodoende kun je met een knop de motor starten en hoef je de sleutel niet meer uit je broekzak te halen. Tevens heeft deze motor een geïntegreerd audiosysteem (bestaat uit 2 speakers). Deze heeft ook bluetooth waardoor je met de telefoon muziek af kunt spelen.

De Indian Roadmaster Elite is een ultra-touring motor en heeft een Custom tweetonige candypaint die 30 uur in beslag neemt om het op de motor te krijgen en is handmatig afgewerkt. De motor is verfraaid met 23K bladgoud op de tank en lowers.